Koirahoitola

Koirien täysihoitoa vuodesta 2009.

Hoitolassa on tilavat, siistit ja valoisat tilat, sekä lattialämmitys. Koirien yksiöiden välissä on kiinteät väliseinät, jotta koirat voivat tuntea olonsa turvalliseksi. Etuseinät ovat verkkoa, joten yksiöstä näkee käytävälle, ja vastapäisiin yksiöihin. Tarvittaessa etuseinä on mahdollista peittää verholla. Isoimpiin yksiöihin mahtuu hyvin kolme isoa tai neljä pientä saman perheen koiraa.

Koirat ulkoilutetaan lähes 1000 neliön turvallisesti aidatulla alueella neljä kertaa päivässä. Vain saman perheen koirat ulkoilutetaan yhdessä, muut ulkoilevat yksitellen erikseen.

Pienille ja aremmille koirille omat tilat

Koirahoitolatoimintaamme laajennettiin heinäkuussa 2011, kun talomme yhteyteen rakennettiin kolme uutta paikkaa pikkukoirille.

Nämä paikat on tarkoitettu erityisesti pienille, hiljaisille ja aroille koirille.

Mitä otan koiralle hoitolaan mukaan?

Hoitoon voit tuoda koirallesi mukaan esim. oman makuualustan, leluja ja puruluita. Makuualustan saa myös tarvittaessa lainattua meiltä hoidon ajaksi.

Ruoka- ja vesikupit ovat meillä valmiina, joten omat voi jättää kotiin.

Koiran hoitoon on trimmaamon aikatauluista riippuen mahdollista yhdistää trimmauspalveluja, jolloin sovitusti koira trimmataan, pestään tai siltä leikataan kynnet ennen kotiinlähtöä.

Koirahoitolan hinnasto vuonna 2019

Minimiveloitus 30€.
Hoitovuorokausi yhdeltä koiralta 28 €.
Saman perheen muut koirat samassa yksiössä 10 € / koira.

Hoitovuorokaudet lasketaan öiden mukaan, siten, että yksi yö = yksi vuorokausi. Kaikki hinnat sis. ALV 24%.

Hintaan sisältyy halutessasi ProBooster lammas-riisi -kuivamuona.

Hoitokoirien tuonnit ja haut (0,50€/km), sekä tutustumiskäynnit käyvät meillä joustavasti ma-pe klo 8.00 – 21.00 ja la-su klo 9.00 – 21.00. Sovithan ajat kuitenkin etukäteen puhelimitse.

Tiedustelut ja varaukset numerosta:
050 567 4931 / Harri (hoitola)
041 545 2715 / Mari (trimmaamo)

Maksuvälineenä meillä käy toistaiseksi vain käteinen.

Ajo-ohjeet koirahoitolaan

Lohjan suunnasta: Lohjan asemalta ajetaan Siuntion suuntaan (Suitiantie) 6 km, kunnes vasemmalla puolella tietä näkyy harmaa, kaksikerroksinen, punakattoinen ok-talo. Talon seinässä on numero 603. Siuntion suunnasta: Siuntiosta ajetaan Lohjan suuntaan, kunnes tullaan Suitiantielle (Siuntion kirkon ohi kulkeva tie). Ajetaan 6 km, kunnes oikealla puolella tietä näkyy harmaa, kaksikerroksinen, punakattoinen ok-talo. Talon seinässä on numero 603. …