Trimmaus

Trimmaan kaikenrotuiset ja monirotuiset kotikoirat yksilöllisten tarpeiden ja omistajan toiveiden mukaisesti lähes 20 vuoden kokemuksella.

Trimmaukset tehdään karvanlaatu huomioiden, joko koneella, saksin, tai nyppien.

Myös pesut, föönaukset, korvien puhdistus ja kynsien leikkaus onnistuvat.

Trimmattavaksi tulevan koiran voi sopimuksen mukaan jättää meille myös päivähoitoon, jolloin omistaja saa hakea töistä päästyään valmiiksi trimmatun koiran kotiin.

Olen erikoistunut arkoihin koiriin, ja minulle on erittäin tärkeää tehdä trimmauksesta koiralle mahdollisimman stressitöntä. Koirien kaunis käsittely onkin ollut tavaramerkkini jo useiden vuosien ajan.

Ajanvaraukset trimmauksiin puhelimitse:
041 545 2715 / Mari Hölsö
(arkisin klo 8.00-16.00)

 

Ohjeita trimmaukseen tuleville

Kampaa tai harjaa koiran turkki huolellisesti läpi, ja selvitä takut ennen trimmattavaksi tuomista. Vain ihoa myöden koneella ajeltavat koirat voivat tulla trimmaukseen takkuineen päivineen ilman lisämaksua. Trimmattavaksi tuotava koira pestään ja kuivataan mieluiten föönillä samana päivänä, tai korkeintaan edellisenä päivänä ennen trimmausta. Aiemmin pestyn ja/tai kovin kihartuvan turkin trimmausjälki ei vastaa puhtaan ja suoraksi föönatun …

Trimmaushinnasto

Alla olevat hinnat ovat suuntaa-antavia silloin, kun trimmattavaksi tuotu koira on säännöllisesti trimmattu, hoidettu ja takuton. Meillä käy myös monia muita rotuja, sekä paljon monirotuisia, joiden trimmausten, siistimisten ja pesujen hinnat määräytyvät turkinlaadun ja -kunnon, sekä koiran käytöksen ja trimmaukseen kuluvan ajan mukaan. Takkuisen koiran trimmaukseen kuluu enemmän aikaa, se on huomattavasti työläämpää, ja takkujen …